Новини

Зимна пързалка във Варна - Младост 08.03.2010 : 13:09

ОТКРИВАТ ЗИМНАТА ПЪРЗАЛКА ВЪВ ВАРНА

С участието на деца - кънкьори на 12 август 2008 г. от 20 часа официално  ще бъде открита зимната пързалка във Варна. Тя се намира в изградения спортно-развлекателен център в район „Младост”. Изпълнител на проекта е „Инжстройинженеринг”. Оборудването е на немската фирма “Айс бизнес”. Обектът ще се стопанисва от общинска фирма “Спорт за всички”. Пързалката ще работи целогодишно. 

 На откриването ще присъства кметът  на града, областният управител, районните кметове и други официални гости. От следващия ден - 13 август всички гости и жители на града могат да изпробват своите умения да се пързалят върху леда.

  Откриването на една от най-очакваните и желани атракции за града беше отлагано няколко пъти поради проблеми от различно естество. Сега организаторите на празника обещават забавна шоу програма за гражданите, които в деня на официалната церемония  ще останат извън пързалката, която разполага с 200 седящи места на трибуните.

 


Промяна в транспортната схема - Младост 08.03.2010 : 13:08

ПРОМЯНА В ТРАНСПОРТНАТА СХЕМА

Авария наложи промяна на  транспортната схема в район „Младост”.

От днес 5.08.2008 г. автобус № 22  след спирка „Черно море” на бул. „Вл. Варненчик” завива  надясно и спира на спирка „Черно море” на бул. „Република”. Продължава по бул.”Република „ покрай СОУ „Гео Милев” и завива наляво по  бул.”Цар Освободител”. На кръстовището до КАТ прави десен завой по бул.”Ян Хуняди” и влиза в маршрута си.

Тролейбус № 82  след затвора завива надясно покрай  дом „Младост” и тръгва по маршрута на тролейбус №83. В посока към центъра  № 82 запазва стария  си маршрут.

По линии 118 и 118 А от бул."Сливница" автобусите ще завиват по бул. "Република" и ще продължават по бул."Цар Освободител" и "Ян Хуняди".

Промяната остава в сила до укрепване на пътната настилка по бул.”Ян Хуняди” и отстраняване на проблема.


СтартНазад10 предидущи страници [ 31 32 33 34 ] НапредКрай

Информация
Официален сайт на Район "Младост", община Варна.

^ Нагоре ^